Perlasoft
Nimipäiviään tänään 12.4 viettävät: Julius, Julia
Mainostoimisto Arvo

Tuottavan mainonnan Arvo

Tamperelaisen Mainostoimisto Arvon kädenjälki on vuodesta 1999 lähtien ehtinyt näkyä kaikissa medioissa. Kuusihenkisen Arvon toimintatapaan kuuluu lähestyä valittua kohderyhmää monikanavamarkkinoinnin oppien mukaan kohderyhmän ehdoilla, sen itsensä valitsemassa ja käyttämässä mediassa. Toimistolta tämä edellyttää laajaa medioiden mahdollisuuksien tuntemusta ja juuri sitä arvolaisille on vuosien varrella karttunut. Kampanjoita on toteutettu valtakunnallisille kuluttajabrändeille, globaaleille B-to-B -toimijoille sekä eri alojen pk-yrityksille.

Asiakkailleen Arvo tarjoaa kaikki tämän tarvitsemat markkinointi- ja mainontapalvelut samasta paikasta, yhden luukun periaatteella. Arvo räätälöi asiakkailleen sopivat ja heidän asiakaskuntaansa kolahtavat ratkaisut ja toteuttaa ne alusta loppuun asti joko itse tai yhteistyökumppaneidensa kanssa. Oikeiden kumppaneiden löytäminen onkin Arvon keskeisiä taitoja, ja tehokas yhteistyö esimerkiksi Perlasoftin kanssa on kantanut hedelmää useissa asiakasyrityksissä.

Asiakasyrityksen kaikki ominaisuudet kiinnostavat Arvoa, mutta sijaintia, kokoa tai toimialaa tärkeämpänä Arvo pitää todellista kumppanuutta ja yhteisiä päämääriä. Parhaat kumppanuudet kestävät vuosia ja paranevat vanhetessaan kuten hyvä viinikin.

www.arvo.fi

Arvo Sivu