Perlasoft
Nimipäiviään tänään 10.4 viettävät: Tero

Ravintola Kivilinna


Eila ja Jukka Silvennoinen perustivat Ravintola Kivilinnan vuonna 2002. Eila ja Jukka ostivat Kivilinnan kiinteistön vuonna 2001. Eilan tekemien suunnitelmien mukaan remontoitiin vanhasta navetasta nykyisin mitä tyylikkäin Ravintola Kivilinna. Ravintolan pihan suunnittelu ja toteutus ovat Jukan käsialaa. Ravintola Kivilinnan konsepti rakentuu kolmesta toisiaan tukevasta teemasta: hyvästä ruoasta ja viinistä, tapahtumista ja tansseista.

Vuonna 2003 ravintolan yhteyteen rakennettiin Linnapuoti. Linnapuoti toimii kahvilana, myymälänä ja siellä on myös taidenäyttelyitä. Puodista voi ostaa esimerkiksi tuliaistavaroita. Kuluvana vuonna Kivilinnan yhteyteen avattiin tanssipaviljonki. Tanssipaviljongin ja Linnapuodin rakensi paikallinen timpuri. Eila ja Jukka käyttävät muutoinkin mahdollisimman paljon paikkakunnan palveluita ja osaajia.

Ravintola Kivilinna on kuuluisa hyvästä ruoasta ja viineistä, joita tukevat viihtyisä miljöö ja ammattitaitoinen palvelu. Kivilinnassa on tarjolla ranskalaista maalaisruokaa, joka valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista. Ravintolassa on mahdollisuuksien mukaan tarjolla kausi- ja teemaruokia, kuten rapuja, riistaa, keskiaikaisia herkkuja, sadonkorjuuantimia, silakoita.

Eila ja Jukka asuvat vakituisesti Vantaalla. Niin sanottuna leipätyönään he pitävät henkilöstöravintolaa sekä juhlapalvelua. Lisäksi Jukka on toiminut lehtorina Felmann -instituutissa. Molemmat ovat koulutukseltaan ravintola-alan ammattilaisia. Jukka on koulutukseltaan keittiömestari ja Eilalla on suurtalouspuolen kokkikoulutus.

Ravintola Kivilinnan pitäminen tuo niin sanottuun normaaliin työhön vaihtelua. Vantaalla ravintolassa valmistetaan noin 400 annosta päivittäin. Kivilinnassa palvelu on huomattavasti yksilöllisempää ja työ erilaista ja mielenkiintoisempaakin.

Eila ja Jukka kehottavat ihmisiä tulemaan reilusti sisälle Kivilinnaan katsomaan, kysymään, tutustumaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta maaseudun hiljaisuudessa.

www.ravintolakivilinna.fi
Ravintola Kivilinna